Nieuw in de Visma eAccounting-update van 20 april 2016

Vandaag is Visma eAccounting geupdate. Zo wordt er steeds meer mogelijk met de verschillende functies en modules. Deze maand: updates in Visma urenregistratie en Visma website/webshop.

Registreer verbruikte artikelen in urenregistratie

Nieuw in deze update is de mogelijkheid om verbruikte artikelen te registreren, tegelijk met het schrijven van de gewerkte uren. Deze artikelen worden meegenomen in het declaratievoorstel en kunnen daar nog worden aangepast. Als het declaratievoorstel akkoord is, kan deze worden doorgezet naar Visma eAccounting. De declarabele uren, de onkosten en de artikelen komen zo netjes op de factuur die vanuit eAccounting kan worden afgedrukt of direct via e-mail verzonden wordt aan de klant.

De samenwerking tussen eAccounting boekhouden en eAccounting urenregistratie werkt twee kanten op. Zo kunnen klanten en projecten nieuw aangemaakt worden in eAccounting boekhouden of in eAccounting urenregistratie. De activiteiten waarop de uren worden geschreven en de artikelen die worden verbruikt, kunnen alleen in eAccounting worden aangemaakt of geïmporteerd.

20160420updateea

Instagram-element in website/webshop

De update van website/webshop heeft een nieuw element opgeleverd: het Instagram-element. Zo kun je de favoriete foto’s van je Instagram-account heel eenvoudig plaatsen op je website.

Meer mogelijkheden met tekstelementen

Verder heeft het tekstelement een upgrade ondergaan. Zo kan je de kleur van de tekst wijzigen, lijnen toevoegen en een tabel invoegen. Ook kunnen nu in het tekstelement ‘headings’ worden toegevoegd. De mogelijkheid om losse ‘headings’ toe te voegen aan je website blijft wel bestaan.