Nieuw in eAccounting – Augustus 2016

Iedere maand wordt de online software Visma eAccounting geupdatet. De gebruiker merkt daar weinig van, omdat de software in de cloud is, en er daarom geen update gedownload hoeft te worden naar de computer.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om Visma eAccounting actueel te houden en te voorzien van steeds meer nieuwe functies. Dit is er in augustus 2016 nieuw in Visma eAccounting:

  • Nieuw in deze versie is de ondersteuning voor verschillende typen ondernemingen. Bij de keuze voor een Eenmanszaak of VOF worden andere rekeningen actief dan bij de keuze voor een bv of nv.
  • In het rekeningschema is nu ook de rgs-code (referentiecode) ingevuld. Deze Nederlandse standaard maakt het mogelijk voor uitvragende partijen, zoals dashboard en rapportagesoftware, om het rekeningschema direct te kunnen koppelen.
  • Ook nieuw is het veld rekeninghouder. Hierin kan bij de bankrekening de naam van de rekeninghouder worden ingevuld. Deze wordt vervolgens ook afgedrukt op de factuur.
  • In Visma eAccounting urenregistratie is een tweede versie van het dashboard opgeleverd. Nu is ook direct inzichtelijk gemaakt welk bedrag nog kan worden gefactureerd.

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten, neem dan gerust contact op met onze sales/support-afdeling op tel.020-2626926.
Veel succes met je boekhouding!